Delavnica za novo predstavo Jana Rozmana v nedeljo, 5.5. in/ali v ponedeljek, 6.5.2019

Jan Rozman: f(being)foto/photo by: Philipp Weinrich

Za novo odrsko predstavo avtorja Jana Rozmana v produkciji zavoda EMANAT, ki je načrtovana v sredini novembra 2019 bomo izvedli krajšo enodnevno delavnico oz. srečanje odprtega tipa. Iščemo formirane ustvarjalke in ustvarjalce z odrskimi izkušnjami (performerje, plesalce, igralce, vokaliste …), z željo oblikovati ustvarjalno izvajalsko ekipo.

Iščemo sodelavko_ca

Emanat išče sodelavko_ca za redno delo na področju umetniške produkcije.

Vabilo na Gibanico 2019

Od leta 2003 Gibanica, bienale slovenske sodobne plesne umetnosti, predstavlja slovensko sodobnoplesno produkcijo

Razpoke vmesnika IV odpade!

Zaradi tehničnih težav premiera projekta Razpoke vmesnika IV Luke Prinčiča danes, 20.12.2016 v Slovenski Kinoteki žal odpade. Nov datum bo javljen naknadno. Vračilo za že kupljeno karto lahk ...

Emanat novice - november 2016

Jesenskemu produkcijskemu divjanju se pridružujemo tudi pri EMANATu in vas vabimo na več zanimivih dogodkov v tem mesecu. Poleg unikatne delavnice, ki jo prirejajo sami The Feminalz (TATOVI PODOB), vas opozarjamo na novo sezono Metodologij beleženja sodobnih koreografskih praks, na založniškem področju pa ne zamudite priložnosti divjih predsezonskih popustov (do 50%!)

Razpis za mlade ustvarjalce

Vabimo ustvarjalke in ustvarjalce - stare do 30 let, ki živijo in ustvarjajo v Sloveniji, k prijavi novih umetniških projektov v letu 2016.