Kamizdat Rentgen #14: Terranigma, Shekuza, Nulla

2020

Kamizdat Rentgen #14: Terranigma, Shekuza, Nulla Oblikovanje / Design: Stella Ivšek

Terranigma, Shekuza in Nulla so ustaljeni producenti domače elektronske scene. V preteklem polletju je vsak od njih doživel svoje premike, zato bomo njihove poti križali na 14. Kamizdat Rentgenu na Letnem vrtu Gala Hale.

Shekuza bo v družbi bobnarja in VJke predstavil novo ploščo Coriolis Effect. Terranigma bo prav tako predstavil razširjeni material marčevske izdaje HydroZone EP, Nulla pa bo spreten in trden hrbet celemu večeru po objavi njenega prvega komada na kompilaciji Access Frame: Equity.

Nastopajoči

█ Terranigma – Črt Trkman █

Terranigma je vešč klubski tehnik in producent. V zadnjem letu je dobil novo opremo, s katero je drugače začel skladat komade in razvil live set, koncentrat tega procesa pa je ponudil konec letošnjega marca v obliki novega EPja HydroZone.

█ Shekuza – Miha Šajina █

Shekuza je producent in navdušenec nad analognim. Na svojem nastopu bo s tolkalcem Markom Jugovičem in VJko Lino Rico predstavil material iz nove plošče Coriolis Effect.

█ Nulla █

Nulla je producentka mlajše generacije. Po dveh letih rolanja po ljubljanskih klubih se počasi podaja tudi v miksanje in delanje avtorskih komadov. Julija je objavila svoj prvi komad (Elektromagnetik) na kompilaciji Access Frame: Equity.

▂Rentgen TV▂ live stream:
Adam Aia Mulalić / Črt Trkman / Stella Ivšek
Kamizdat YouTube
 

Kamizdat izdaje in koncertni cikel ▂Kamizdat Rentgen▂ v produkciji zavoda Emanat nastajajo v sodelovanju z Ljubljanskimi prizorišči: Kavarna Pritličje, Galerija ŠKUC (ŠKUC, Škuc Gallery), KUD Channel Zero, in s finančno podporo Mestne občine Ljubljana in Ministrstva za Kulturo RS.

http://kamizdat.si

Medijski odzivi

30.8.2020, Ventilator besed, Avgust v Gali Hali
3.8.2020, koridor-ku.si, Kamizdat Rentgen #13: Terranigma, Shekuza, Nulla
7.8.2020, Party beep, Kamizdat Rentgen #14: Terranigma, Shekuza, Nulla
 

Pretekli dogodki

  1. , Gala Hala, AKC Metelkova, Ljubljana, SI

SLIKE