Druga polovica poleta okoli sonca

2021

Matija Ferlin: Sad Sam Matthäus Foto / Photo: Aleš Rosa

Drage in dragi,

počasi se prevešamo v drugo polovico letošnjega poleta okoli sonca, za katerega smo spakirali polne kovčke, vrečke in nahrbtnike produkcijskih, izobraževalnih ter založniških dogodkov. Slednje pa bomo razpakirali v avgustu: 

Po stoječih ovacijah na evropski turneji in strokovnih kritikah tipa 'delo genija' se v Ljubljano vrača Matija Ferlin z novo predstavo Sad Sam Matthäus. Na ogled bo v okviru mednarodnega festivala scenskih umetnosti Mladi levi. 

V okviru Mladih levov bomo skupaj z mrežo Slovenski gledališki založniki pripravili tudi pop-up stojnico, na kateri boste lahko prelistali in kupili nove izdaje ali pa pretekle
po akcijskih cenah. Na področju založištva pa se pripravlja še ena Kamizdat poslastica, tokrat izpod rok glasbenika in producenta 08080.

Avgusta se v Ljubljano vrača tudi PARL, dobrotedenski izobraževalni in mentorski program za profesionalce na področju sodobnih uprizoritvenih umetnosti. 

Dogodkov polne pa bodo tudi septembrske malhe. Zato že sedaj odklikajte na https://emanat.si/si/dogodki/ za informacije o vsem kar se obeta.

SLIKE