Anja Bornšek in OR poiesis: Sonihanja

2020

Anja Bornšek in OR poiesis: Sonihanja / Coresonances Foto / Photo: Boštjan Lah

Zadnji septembrski in prvi oktobrski dan bomo v Ljubljani, natančneje v Galeriji Equrna, izvedli ponovitev projekta Sonihanja, v soavtorstvu plesalke Anje Bornšek ter intermedijske umetnice OR poiesis alias Petre Kapš. Projekt je bil premierno uprizorjen v okviru 31. Poletnega lutkovnega pristana, v Minoritski cerkvi v Mariboru, nastal pa je v koprodukciji z Lutkovnim gledališčem Maribor.

Sonihanja so potovanje v prostore sozvočij snovnega, preko slušnega, vidnega v občuteno. Performans lahko obiščete v sredo, 30.9. ali četrtek 1.10, oba dneva v terminih ob 18.00 ali 20.00.

Performans traja približno eno uro. V njem obiskovalci s pomočjo pisnih navodil potujete skozi različne situacije. Zaradi mirovanja telesa v performansu, priporočamo, da za obisk nosite daljša oblačila in s seboj prinesete bralna očala, v kolikor jih potrebujete. Obisk je primeren za otroke nad 12. letom starosti, mladino in odrasle.

Število mest za obisk performansa je omejeno na 10, zato obiskovalce vabimo k rezervacijam preko info@emanat.si. Cena vstopnice je 1 kulturni evro.

Vabljeni!
 

 

SLIKE