Tatovi hočejo tebe, a štekaš?

2020

Tatovi podob / Image Snatchers Foto / Photo: Domen Ulbl Photography

Emanatova tehnoburleska Tatovi podob, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, išče nove kratke-a sladke odrske intervencije, ki bodo na politično nekorekten način streljale kozle v družbi drugih tatic in tatov.

Če ti petje, ples, klovning, burleska, post queer kabaret in šegavo sprevračanje aktualnih sodobnih fenomenov niso tuji, če želiš vsem pokazati imitacijo svojega najljubšega zvezdnika_ce, če se ne jemlješ preveč resno in če naravnost obožuješ disko reference se prijavi še danes!

Prijave s kratkim življenjepisom in opisom ideje sprejemamo na info@emanat.si do 9.2.2020. Prijavo lahko opremiš s fotografijo, kratkim videom ali drugo obliko predstavitve. Nasvet pa lahko poiščeš pri katerem izmed tvojih najljubših tatov. Izbrani boste s tatovi vadili 24. februarja ter 2.,16. in 23. marca, svoj predlog pa boste lahko predstavili 26. marca, v Klubu Gromka, AKC Metelkova.

Bodi karkoli si želiš in nastopi s Tatovi pred sijočo zaveso!

SLIKE