Luka Prinčič: ark/d, amorphic

2020

Luka Prinčič: ark/d, amorphic Luka Prinčič

Prinčičevo novo izdajo "ark/d, amorphic" sestavlja nelinearna zvočna zgodba, elementi katere druži iskanje elementa amorfičnosti in odsotnosti oblike. Neprekinjeno popotovanje, ki občasno le namiguje na repetitivno pulziranje, večinoma pa se sprehaja prek raznolikih zvočnih poljan, ki ponujajo prisluh temnejšim aspektom človekovega notranjega bivanja. Sicer v obliki ene dolge kompozicije je inter-sonično raziskovanje razdeljeno na več poglavij, celotna kompozicija pa je na voljo tudi v izvorni/odprti kodi. Namenoma v malih začetnicah naslov aludira na manjšinjsko filozofijo, ki išče svet v sencah spektakla, je proti dominaciji večine in megalomaniji popredmetenja. Naslov izdaje je "ark/d, amorphic".

Prenos in nakup

Prosti prisluh in prenos (plačaj kolikor hočeš) in posebne omejene edicije USB so na voljo preko kamizdat.bandcamp.com in preko vseh ustaljenih digitalnih trgovin in pretočnih mest. / Free streaming, downloads (name your price) and limited edition USBs are available through our Bandcamp shop kamizdat.bandcamp.com and all other standard digital outlets.

Glasba je ustvarjena in objavljena pod pogoji Creative Commons BY-SA 4.0 licence ([Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0] - Attribution-ShareAlike) www.creativecommons.com/licence / Some rights reserved under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 (CC BY-SA 4.0) licence www.creativecommons.com/licence

Podpora

Finančna podpora: Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za Kulturo RS

Medijski odzivi

24.12.2020, Radio Študent, arc/d, amorpihc svašta, Luka Hreščak
06.02.2021, Radio Študent, Tola bumov, Luka Prinčič: ark/d, amorphic (recenzija plošče)

 

Pretekli dogodki

  1. ,

SLIKE