PLENVM (AT): Vogue Fem – nebinarno uprizarjanje

03.11.2023
pet elementov vogue fema na "ballroom" glasbo

Delavnica bo potekala v sklopu Platforme malih umetnosti, ki bo med 2. in 5. novembrom 2023 v Slovenskem mladinskem gledališču Ljubljani.

Opis

Na delavnici bomo predstavili uprizoritveni besednjak in izraznost vogue fema. Ta zelo stilizirana plesna forma je vzniknila na tako imenovanih „ball-ih“ newyorške črnske in latinox LGTBQ klubske scene in od izvajalke_ca zahteva, da se poglobi v to, kaj pomeni biti ženska, in da to odločno in neobremenjeno izrazi. Seznanili se boste z osnovnimi petimi elementi vogue fema in jih nadgradili s svojo ustvarjalnostjo, edinstvenostjo, drznostjo, talentom in spretnostjo.

Biografija

PLENVM je študiral sodobni ples na šoli School of Contemporary Dance Winnipeg v Kanadi, sicer pa je največ plesnih izkušnenj nabral kar v klubih. Svojo plesno pot je pričel pod mentorstvom umetnikov, kot so Marjory Smarth, Storm in Archie Burnett. Kot plesalec in koreograf deluje na treh kontinentih. Pri pedagoškem delu se osredotoča na ritem in precizno izražanje, kar učencem pomaga, da se naučijo nastopati s solidno bazo znanja.

Povezava: https://www.plenvm.com

Kdaj in kje

Delavnica bo potekala v Studiu Dansa, Vilharjeva cesta 3, 1000 Ljubljana, 3. in 5. novembra 2023, med 17.00 in 18.30

Kotizacija

Trajanje: 3h
Kotizacija: 30 eur
Prijave: info@emanat.si

Pretekli dogodki

  1. , Studio Dansa, Vilharjeva cesta 3, 1000 Ljubljana
  2. , Studio Dansa, Vilharjeva cesta 3, 1000 Ljubljana

SLIKE