Luka Prinčič: Uvod v STRUDEL

31.01.2024
vstop v svet programiranja glasbe v živo

Opis

STRUDEL je zabavna spletna aplikacija primerna za vstop v svet programiranja glasbe v živo. Z dokaj kratkimi in razumljivi ukazi v spletnem brskalniku hitro lahko ustvarimo paralelne ritmične zanke in jih enostavno variiramo. Z nadaljnim učenjem in igro pa kmalu lahko ustvarjamo kompleksne glasbene strukture. Delavnica, ki jo bo vodil Luka Prinčič, predstavlja uvod v STRUDEL in bo omogočala veliko časa za igro in eksperimentiranje. Predznanje o programiranju ni nujno, za popoln užitek pa sta potrebna lasten prenosnik in slušalke.

Biografija

Luka Prinčič (1977) je glasbenik, performer in intermedijski umetnik, ki se skozi leta delovanja na področju računalniške in elektronske glasbe, umetnosti zvoka, inter-medijskih instalacij in performansa posveča raznovrstnim pristopom k ustvarjalnim procesom in njihovi manifestaciji v umetniških dogodkih in delih. Diplomiral je na programu Audio Recording Arts (BA) na SAE Technology Institute v Londonu. Specializiran je za računalniško-podprto elektronsko in eksperimentalno glasbo, razdelane funk ritme, potopitvene zvočne pokrajine, glasbo za oder in video, ter umetniške raziskave na področju digitalnih medijev.

Praktične informacije

Delavnica je namenjena eksluzivno FLINTA* osebam, poteka v Studiu 103, Emanat, Trg prekomorskih brigad 1. Udeležba je brezplačna, nujne pa so prijave na: info@toplap.si.

(https://en.wikipedia.org/wiki/FLINTA*).

Povezave

▶▶ toplap.si/
▶▶ strudel.cc/

Pretekli dogodki

  1. , Studio 103, Ljubljana, SI
  2. , Studio 103, Ljubljana, SI

SLIKE