Lea Bajc (SI): Urban

25.03.2021
na klasu se bomo peljali čez različne urbane stile

Lea Bajc (SI): Urban

Opis

Peljali se bomo čez urbane stile. Cilj nam bo doseči groove, bounce, rock, korake, izolacijo, waving, jacking, top rock, floor work, ipd. Hip hop, break, house, funk in latino ritmi nam bodo pomagali razviti motoriko, koordinacijo, kontrolo, agilnost, sproščenost in zabavo. Klasi so primerni tako za začetnike kot za že izkušene na tem področju. Začeli bomo iz korenin s pomočjo tehnik borilnih veščin, da se naučimo discipline in trpežnosti. 

Biografija

Lea Bajc je po končani plesni gimnaziji nadaljevala plesno pot v Pariz na hip hop akademijo. V Franciji je osvojila naslov državne prvakinje v hip hopu. Zatem je plesala in učila v Madridu in na Ibizi. Domov je prinesla kar nekaj nagrad iz drugih večjih tekmovanj po svetu. Od leta 2015 poučuje skupine po Sloveniji. Ukvarja se z veliko raznovrstnimi športi, saj verjame, da se obzorje gibanja širi z različnimi dejavnostmi. Aktivno se ukvarja tudi z borilnimi veščinami, kar vkomponira v učenje in treniranje. Ples jo je vodil tudi drugod po svetu (Kitajska, Italija, Estonija, Balkan, Anglija - World Of Dance tekmovanje ). Trenutno dela na performansih, šovih ter poučevanju.

Kje

Program bo potekal na SVŠGUGL, Plesni in gledališki center, Kardeljeva ploščad 28 A v Ljubljani.

Kotizacija

Za udeležbo na klasih med tednom se vpišete in kupite kartico 10-ih obiskov. 
Prijave sprejemamo na praktikum.svsgl@gmail.com.
Vpis poteka od torka do četrtka pred pričetkom Praktikuma na SVŠGUL v gledališko-plesni dvorani, Kardeljeva ploščad 28 A. Prosimo vas, da vpis in kotizacijo poravnate pred pričetkom delavnice.

Pretekli dogodki

  1. , SVŠGUGL, Plesni in gledališki center, Ljubljana, SI
  2. , SVŠGUGL, Plesni in gledališki center, Ljubljana, SI
  3. , SVŠGUGL, Plesni in gledališki center, Ljubljana, SI
  4. , SVŠGUGL, Plesni in gledališki center, Ljubljana, SI

SLIKE