Pretočni november

2020

Luka Pričnič: trans.fail

Drage in dragi,

čeprav se vse okrog nas zapira, se trudimo vzpostavljati nova spletišča med ustvarjalci in publiko. V času, ko se vse seli na splet tudi mi iščemo možnosti, da naše vsebine predstavimo v digitalnem okolju in vam omogočimo dostop do umetnosti, izobraževanja in ne nazadnje do druženja. Vse žive dogodke smo za sedaj sicer odpovedali oz. prestavili, vendar smo v nizkem štartu, da jih izvedemo, takoj ko bo to mogoče. Do takrat vas vabimo v spletne učilnice, gledalnice, poslušalnice in bralnice...

Ta mesec bomo preko spleta spremljali premierno lansiranje novega intermedijskega projekta Luke Prinčiča z naslovom trans.fail.

Redni plesni klasi v programu Praktikum sodobne plesne umetnosti se selijo na splet. Novembra jih bosta preko orodja ZOOM vodili Kristina Aleksova in Kristýna Šajtošová.

Tudi letos bomo z izdajami iz zbirke Prehodi in Prehodi XS sodelovali na Slovenskem knjižnem sejmu, ki pa bo prvič potekal virtualno.

Pri založbi Kamizdat bo ta mesec izšel novi album kolektiva kikimore, ki ga bodo skupaj z Gašperjem Torkarjem predstavile na drugi pretočni Rentgen izdaji v Kino Šiška.

Se klikamo!
 

SLIKE