Kako postati dober tat?

07.08.2020
tehnoburleskna delavnica

Tatovi podob / Image Snatchers Foto / Photo: Nada Žgank

Emanatova tehnoburleska Tatovi podob, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, vabi na tehnoburleskno delavnico, na kateri boste obdelovale_i čudno čutne tatvine, ki burijo domišljijo in ustvarili kratke - a sladke odrske intervencije.

Delavnico bodo vodili članici kolektiva Tatovi podob, ki bodo vsak po svoje prispevali s svojim tatinskim orodjem in vam pomagali pri realizaciji tehnoburlesknega akta.

Če ti torej petje, ples, klovning, burleska, post queer kabaret in šegavo sprevračanje aktualnih sodobnih fenomenov niso tuji, če želiš vsem pokazati imitacijo svojega najljubšega zvezdnika_ce, če se ne jemlješ preveč resno in če naravnost obožuješ disko reference se prijavi še danes!

Praktične informacije

Petek, 23.10.2020, 16.00-20.00 (s premorom)
Klub Jedro Medvode

Prijava

Število mest na delavnici je omejeno. Prijave s kratko biografijo in opisom ideje za tehnoburleksno točko, ki bi jo želel_a na delavnici razvijati sprejemamo na info@emanat.si do 20.9.2020. Prijavo lahko opremiš s fotografijo, kratkim videom ali drugo obliko predstavitve.

Podpora

Organizacija: Tatovi podob / Emanat
Finančna podpora: Ministrstvo za kulturo RS in Mestna občina Ljubljana

Medijski odzivi

3.8.2020, Kamfest, Kako postati dober tat
3.8.2020, Kamnik.si, Kako postati dober tat
7.8.2020, Radio Slovenija 1, Kamfest letos bo, Romana Erjavec
 

 

 

 

Pretekli dogodki

  1. , Klub Jedro Medove, SI - ODPOVEDANO/CANCELLED
  2. , Festival Kamfest, Katzenberg, Kamnik, SI

SLIKE

DOKUMENTI